Webdesign

Voor het ontwikkelen van een goede website zijn twee factoren heel belangrijk, het design en de techniek. Het ontwerpen van het design doe ik zelf. Voor de techniek werk ik samen met Evaret, ICT solutions.

Deze combinatie van vakgebieden levert een goede, duidelijke website op met een hoge wauw-factor.

We passen meestal een CMS toe wat de mogelijkheid geeft de website voor een groot gedeelte zelf de website te beheren en in te vullen naar wens. Samen gaan we met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken wat voor website u zou willen en heeft u inspraak voor een geheel persoonlijk ontwerp.

Gedurende de opbouw van de website krijgt advies over het beheren van de site en het opmaken van uw content dat het een mooi geheel bijft. Als de website wat ons betreft opgeleverd wordt is het aan u zelf wanneer u klaar bent met de inhoud en dat de website openbaar word en gezien mag worden door de hele wereld.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van website van onze klanten:

 

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel zoekmachine optimalisatie. SEO wordt toegepast op websites om de vindbaarheid door middel van een zoekmachine te verhogen, te optimaliseren. Door zoekmachineoptimalisatie toe te passen op je website maak je het de gebruiker makkelijker om jou site te vinden via diverse zoekmachines. Zoekmachineoptimalisatie is dus eigenlijk niet bedoeld voor zoekmachines, maar voor de gebruiker die door middel van een zoekmachine je site weet te vinden, zij zijn immers je doelgroep.
De gebruikers zijn het doel, de zoekmachine je middel. Onze adviezen voor zoekmachineoptimalisatie richten zich met name op de zoekmachine
Google. Dit, omdat Google veruit de meest gebruikte zoekmachine is. Dit houd niet in dat je door andere zoekmachines niet gevonden word, ze werken over het algemeen op dezelfde wijze. Vanaf het moment dat we starten met het toepassen van SEO zijn we bezig met een lange termijn strategie. Het toepassen van SEO op je website is iets waar je voor de lange duur mee bezig bent. Als je SEO hebt toegepast op je website zul je dit moeten bijhouden en desgewenst aanpassen of bijsturen. Als je alles goed bijhoudt kun je een duurzaam resultaat opbouwen en dus goed scoren in Google en dat voor zolang als je website bestaat.

Zebeon kan u helpen dat door middel van SEO optimalisatie uw website beter gevonden kan worden en vervolgens deze resulaten behouden worden en zelfs verbeteren.